Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes impulsa un programa d'innovació pedagògica a l’escola per posar en valor els talents dels infants

Mònica i Anna Fabregat, gestora cultural i experta en intel·ligència emocional, han estat les creadores d'aquest projecte.

L’Ajuntament de Vallromanes i l'escola Els Tres Pins han posat en marxa el programa educatiu “El valor de tenir talent” amb l’objectiu de detectar i desenvolupar el potencial dels nens i nenes. Es tracta d’un programa d’innovació pedagògica que pretén que els infants descobreixin les vàlues i qualitats, tant pròpies com les dels altres, a partir del reconeixement de la singularitat i del desenvolupament de les aptituds personals.

El programa, creat per les vallromanines Mònica i Anna Fabregat, gestora cultural i experta en intel·ligència emocional, respectivament, s’ha començat a aplicar a les dues aules de 4t, després d’una formació al professorat. Amb les activitats, d’una dedicació aproximada d’una hora i mitja setmanal, els nens i nenes desenvolupen, entre altres, l’atenció conscient, la identificació de les emocions i el lideratge.

El projecte preveu també la planificació i realització d’activitats al municipi per mostrar els talents dels infants. L’alcalde de Vallromanes, David Ricart, les creadores del programa i la directora, la cap d’estudis i professorat de l’Escola Els Tres Pins van presentar dijous passat el projecte a les famílies dels infants.

Share