Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El secretari d'Igualtat, Migracions i Nova Ciutadania de la Generalitat presentarà aquest dilluns a Granollers el servei de Primera Acollida

Oriol Amorós visitarà el Vallès Oriental, aquest dilluns 25 d'abril, una sessió que es farà a la seu del Consell Comarcal al carrer Miquel Ricomà de Granollers.

Aquest dilluns 25 d'abril, a les 10.30 hores, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, presentarà el servei de Primera Acollida recollit en el Decret 150/2014 dels serveis d’acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya.

L’aplicació del Decret 150/2014 representa un canvi en el model i el treball dut a terme en matèria d’immigració i acolliment a persones nouvingudes que implica un compromís i responsabilitat política per dur a terme les accions que s’hi preveuen.
 
La sessió de treball, a la qual s’ha convidat a regidors de Serveis Socials i Igualtat de la comarca, es planteja com un espai de reflexió que ajudi a la consolidació de les accions dutes a terme fins ara.
 
El president del Consell Comarcal, David Ricart, i la consellera comarcal de Polítiques Socials i Igualtat, Maria Lluïsa Berda, acompanyaran al secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Share