Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Inaugurades les obres del tram final del camí fluvial del Tenes a Parets del Vallès

La part més complicada del projecte era l'obertura d'un tap final de 340 metres que impedia el pas per anar a Montmeló.

Han quedat inaugurades les obres d’arranjament i connectivitat dutes a terme aquests darrers mesos en el tram final del camí fluvial del riu Tenes, al seu pas per Parets del Vallès. Les obres, que han tingut un cost final de 98.000 euros, han estat finançades per l’Ajuntament de Parets, l’empresa Grifols, la Diputació de Barcelona i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

Durant la inauguració tots els assistents van fer a peu un petit recorregut d’aquest nou tram de prop de 2,2 km, que va des de l’avinguda Josep Tarradellas fins a tocar a Montmeló, pel marge esquerre del riu.

En concret, van poder veure com s’ha solucionat la part més complicada del projecte, que era obrir el tap final, d’uns 340 metres, que impedia el pas, i donar continuïtat al camí, per enllaçar-lo amb Montmeló, on es troba amb el camí fluvial del Besòs, i tot remuntant una mica, amb els camins dels rius Congost i Mogent.

L'actuació forma part d’un projecte mancomunat que porten a terme els ajuntaments i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besós i que té per objectiu adequar, endreçar i fer més segurs i transitables els prop de 31 kms de camí fluvial que té el riu Tenes”.

Després d’aquests treballs de millora, aquest tram de camí disposa ara d’una amplada de 2 metres pràcticament en tot el seu recorregut, on s’hi han instal·lat també tanques als punts més perillosos i proteccions a les torres elèctriques i s’hi ha col·locat senyalització vertical.

Share