Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Montornès assumeix l’ampliació del servei de bus de Sagalés durant el mes d’agost

Les quatre noves expedicions per sentit tindran un cost de 2.895 euros que finançarà el consistori amb el suport de l'AMTU.

Davant l’habitual reducció de la freqüència de pas del bus de la línia 510 que es produeix durant l’agost, l'Ajuntament de Montornès amb l’ajut de l’Associació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU), ha arribat a un acord per pagar els costos de l'ampliació del servei i així donar resposta a les peticions veïnals.

Els usuaris de la línia 510 de Sagalés havia fet arribar a l’Ajuntament el seu malestar per la reducció del nombre d’expedicions, durant el mes d’agost, del servei de bus que enllaça Montornès amb Montmeló i Granollers.

Sagalés disminueix la freqüència de pas perquè considera que hi ha un descens de viatgers a causa de les vacances d’estiu i això afecta a les persones usuàries que fan servir el bus a primera hora per arribar a la feina.

Ampliació del servei a l'agost entre les 4.50 h i les 6.20 h i cap a les 22 hores

La franja horària en què s’amplia el servei és bàsicament al matí, amb tres expedicions per sentit, entre les 4.50 h i les 6.20 h.

També es reforçarà a la nit, amb una expedició per sentit, a l’entorn de les 22 h.

El cost és de 2.895,10 euros i l’assumirà íntegrament l’Ajuntament que compta amb un ajut de l’Associació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) a la qual pertany Montornès.

Els horaris de servei de la línia 510 durant el mes d’agost es poden consultar també al web de Sagalés, a l’oficina d’atenció al client de l’empresa a Granollers, a les parades i a l’OAC de l’Ajuntament.

Share