Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Plans d’Ocupació Local de Montornès donaran feina durant el 2016 a 25 persones

El Govern d'ICV-EUiA preveu contractar 146 persones i destinar 1,5 milions d'euros entre el 2013 i 2016.

L’Ajuntament de Montornès ha iniciat la primera fase dels Plans d'Ocupació Local amb els processos selectius per a contractar 17 persones amb perfils professionals diversos que treballaran en 8 projectes municipals o reforçaran serveis. Durant la segona fase s’ha previst contractar 8 persones més.

Un total de 210 persones, inscrites en la Borsa de Treball Municipal, s’han interessat per les ofertes de la primera fase dels POL i 71 han participat en els processos de selecció per optar als 17 llocs de treball convocats.

Duran a terme tasques de neteja, jardineria i obres, control de la via pública i equipaments.

El Consistori ha aprovat 11 projectes a desenvolupar durant el 2016 mitjançant els Plans d’Ocupació Local (POL). En total es contractaran 25 persones i s’hi destinaran 402.378,49 euros.

Des que es van iniciar el 2013, el conjunt d’actuacions desenvolupades (incloent les de 2016) representaran la contractació de 146 persones per a 58 programes. La despesa, que assumeix l’Ajuntament en solitari, serà d’1.542.777,08 euros en els quatre exercicis.

L’objectiu dels Plans d'Ocupació Locals és ajudar a alleugerir la difícil situació econòmica que afecta algunes famílies del poble.

Els contractes tenen una durada de 6 o 9 mesos en funció de com s'ha dissenyat el projecte.

Share