Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Plataforma de la Sanitat Pública qualifica d'intolerables les llistes d'espera per a rehabilitació al Baix Vallès

En un comunicat denuncien que en casos ordinaris arriben a ser de fins a 12 mesos i de 7 mesos per a casos preferents.

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès ha iniciat una campanya de denúncia pública i institucional per acabar amb les "llistes d'espera intolerables" que es produeixen en el servei de rehabilitació.

"Fa mesos que estem rebent queixes de moltes persones  que necessiten fer la seva rehabilitació al Centre de Fisiogestión de Mollet de Vallès, que dóna servei, tant les derivades pels ambulatoris, com les que derivades per a l'Hospital de Mollet", assenyalen en el seu comunicat.

Segons la plataforma existeixen llistes d'espera (que arriben fins a 12 mesos en els casos ordinaris) i de 7 mesos per als casos preferents.

Aquestes llistes són segons afirmen "conseqüència de les retallades pressupostaries de la Generalitat, ja que segons ens van comunicar des de Catsalut van contractar a Fisiogestión, empresa privada, un total de 3.000 visites, quan la demanda és de 4.000 visites". 

La plataforma explica que aquest fet està donant lloc a que moltes persones optin per pagar i anar a mútues privades, o fins i tot anar al mateix espai on Fisiogestión té contractat el servei públic, que també atén a la privada.

Share