Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Mollet aportarà 3.000 euros per reconstruir les zones afectades per l’huracà Matthew

La campanya s’adreça a combatre i reduir l’impacte d’aquesta catàstrofe natural sobretot limitant l’augment de nombre de víctimes i danys econòmics.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat fer una aportació econòmica al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, del que en forma part, per col·laborar en la campanya adreçada a pal·liar els efectes que ha provocat aquest mes d’octubre l’huracà Matthew al seu pas pel Carib. D’aquesta manera, Mollet respon a la crida que ha fet el Fons Català als ajuntaments i a les institucions supramunicipals per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

L’import que destina l’Ajuntament de Mollet és de 3.000 euros que aniran destinats a atenuar les dramàtiques afectacions que han sofert Haití, Cuba i la República Dominicana , que són els països amb els que treballa el Fons Català en aquesta campanya.

Tot i que les dades no són definitives, es calcula que a Haití han mort més de 300 persones i segons l’OMS, hi ha 152.000 desplaçats i més de 29.000 habitatges i infraestructures públiques han estat destruïdes.

A Cuba, 900.000 persones han estat evacuades i a la República Dominicana l’huracà ha provocat més de 35.000 desplaçats en famílies d’acollida i i més de 3.000 habitatges afectats.   

La campanya s’adreça a combatre i reduir l’impacte d’aquesta catàstrofe natural sobretot limitant l’augment de nombre de víctimes i danys econòmics.

L’Ajuntament de Mollet és membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament des de final de 2015, any des del qual la regidora de Solidaritat i Cooperació, Ana María Díaz, forma part de l’executiva com a vocal. 

Share