Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Sant Fost reconeix el treball voluntari de la mestra Núria Petit

Durant tot el curs escolar Petit, tot i estar jubilada, ha col·laborat en classes de lectoescriptura a l'escola El Roure del municipi.

L’alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles, Montserrat Sanmartí, i el regidor d’ensenyament Quim Pérez, han mostrat el seu agraïment a Núria Petit, per la seva tasca voluntària a l’escola el Roure, durant tot aquest curs escolar. Petit, tot i ser una mestra jubilada, manté la seva vocació docent a l’escola El Roure de Sant Fost donant reforç a les classes de lectoescriptura als alumnes de P5, que s’inicien en la lectura i el càlcul mental.

La seva dedicació a aquest alumnat ha permès oferir una atenció més individualitzada que ha reforçat l’assoliment de les seves capacitats lingüístiques i de raonament, i s’ha reflectit en els resultats acadèmics. Tant l’alcaldessa com el regidor han estat d’acord en què comptar amb la seva col·laboració ha estat un encert i que continuaran invertint esforços i recursos en educació.

De la seva banda, Núria Petit va dir “M’he sentit molt recompensada, cada dia al marxar em deien: Adéu, Núria, gràcies! Quan de fet crec que no calia, ho feia de manera “egoista”, per mi, per mantenir el contacte amb els alumnes, sortir, no perdre el fil”.

Share