Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Constituïda la nova Associació de Propietaris Forestals de Vallromanes que presideix Joaquim Layret

L'entitat, sense ànim de lucre, té com a finalitat el foment, protecció i conservació dels boscos del municipi. 

La nova Associació de Propietaris Forestals de Vallromanes ja té aprovats els seus estatuts i ha escollit els membres de la Junta directiva. Joaquim Layret és el president i a més hi ha en total 8 membres, dos dels vocals en representació de l'Ajuntament que són l'alcaldessa Mariluz Muñoz i el regidor d'Urbanisme, David Ricart. L’elecció de Muñoz i Ricart, haurà de ser ratificada en el proper ple ordinari del 18 de juliol.

Mentre que tota la composició de la Junta directiva haurà de ser ratificada per l’Assemblea general, que se celebrarà previsiblement després de l’estiu. La resta de membres són: vicepresident: Carles Corbera, secretari: Jordi Bofarull, tresorer: Jordi Balet i altres vocals: Joan Gomis i Felícia Botet, 

L’associació s'ha proposat, entre altres, reduir el risc d’incendi mitjançant la programació d’actuacions de prevenció que permetin reduir la biomassa combustible acumulada i la creació de zones de tallafocs naturals; potenciar l’aprofitament de la biomassa i l’ús d’aquesta energia en l’àmbit territorial de l’associació; potenciar la mobilització de productes forestals de forma conjunta per aconseguir un millor preu i fer rendibles els aprofitaments i treballar per donar a conèixer l’entorn rural i els seus valors.

A l'acte de constitució de la nova entitat, celebrat dimarts passat, hi va assistir Jordi Riera, de la Diputació de Barcelona, que va explicar el Pla de millora i gestió forestal. Cal recordar que Vallromanes compta amb un important patrimoni forestal i és que el 80% del seu terme municipal és terreny forestal. 

Veure notícia relacionada: Vallromanes impulsa la creació d'una associació de propietaris forestals

 

Share