Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Parets inicia una campanya de sensibilització per aconseguir un municipi més sostenible

Sota el nom “Per un Parets més net i endreçat. Per un Parets més sostenible”, des de final d'abril, es porta a terme una nova campanya de sensibilització en matèria de recollida de residus

L’objectiu és doble. D’una banda, fer un correcte reciclatge dels residus a través dels contenidors de recollida selectiva, fracció orgànica i resta; de l’altra, així potenciar el foment de l’ús de la deixalleria, per tal de gaudir d’una vila més sostenible, neta i endreçada.

La campanya consisteix en la instal·lació de gairebé una trentena de punts verds a àrees completes de recollida de residus. Els punts verds són plafons informatius sobre la correcta utilització dels contenidors de recollida selectiva, fracció orgànica i resta, així com informació de servei sobre la deixalleria, horaris i plànol de localització. Els plafons contenen també els telèfons per sol·licitar la recollida de voluminosos.

Share