Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Càrites Montornès enceta una campanya de recollida de llet i galetes pel Banc d'Aliments

L'entitat és l'únic organisme que lliura aliments secs a les famílies més necessitades del poble i té el magatzem buit d'aquests dos productes bàsics.

Tothom que vulgui pot fer la seva aportació de llet i galetes per abastir el banc local d'aliments que gestiona Càrites tant a Montornès Nord com a Montornès Centre i que comta amb el suport del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament. Fins a l'estiu no hi ha previsió que arribin més aliments per part de Creu Roja ni del Banc d'Aliments de la demarcació de Barcelona, per la qual cosa la col·laboració dels veïns és l'única via d'aprovisionament a l'abast.

El Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament organitza cada any dues campanyes de recollida d'aliments a les escoles i als equipaments municipals. Generalment es dediquen a tot tipus de productes bàsics. La mancança, però, de llet i galetes, dos elements essencials en l'alimentació dels infants, ha fet centralitzar la recollida que es desenvolupa aquesta setmana cap a aquests dos aliments. Les persones que vulguin col·laborar trobaran punts de recollida a les escoles, els instituts, la Llar d'Infants Pública el Lledoner, la Biblioteca, el Casal de Cultura, el Centre infantil la Peixera, el Centre Juvenil Satèl·lit i l'Ajuntament.

Share