Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta reclama a la companyia Telefónica que millori el servei d'ADSL al municipi

El govern vol conèixer quines són les zones de la localitat on hi ha una cobertura adequada a les necessitats actuals.

El regidor de Territori i Comunicació de l'Ajuntament de la Llagosta, Jordi Alonso, ha enviat una carta a la direcció de Telefònica (Movistar) per tal que la companyia millori el servei d'accés a internet des del municipi. El Consistori considera que internet és una eina imprescindible en el dia a dia de qualsevol ciutadà, empresa o comerç i tenir un accés a internet amb prou ample de banda per satisfer les necessitats de la ciutadania és una exigència irrenunciable per a una part molt important de la població i bàsica i imprescindible per al desenvolupament de la indústria i el comerç local.

Alonso ha dit que a la Llagosta “després d'infinitat de contactes, reunions i escrits a diversos nivells amb Telefònica per reclamar una cobertura suficient a tot el municipi, sembla que la situació actual ha millorat en la seva qualitat, però només a zones concretes de la població”. El regidor afegeix que “hi ha zones de la Llagosta equipades amb FTTH i d’altres equipades amb xarxa de coure, on la cobertura en molts casos no arriba ni tant sols al mínim per tal de garantir un accés digne a internet”.

L'Ajuntament de la Llagosta demana a Telefònica vol saber de manera detallada les zones on hi ha establerta una cobertura adequada a les necessitats actuals, les seves previsions d’expansió d’aquesta cobertura en quant a dates i zones a cobrir i si aquestes previsions ho són per al 100% del municipi, especialment el nucli urbà i el polígon industrial.

Share