Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El servei de vigilància de Vallromanes millorarà la seva eficàcia amb l'adquisició de 10 equips portàtils de comunicació

L'Ajuntament invertirà 6.279,90 euros que ha obtingut reduint altres partides econòmiques per tal de no afectar al pressupost general.

El Ple de Vallromanes, celebrat aquest dijous passat, va aprovar inicialment amb els vots favorables de l’equip de Govern (MxV-ERC i CiU) i ICV i en contra d’iVall, l’expedient de modificació de crèdit pressupostari per dotar amb 10 equips portàtils de comunicació (walkie talkies), dues emissores i un repetidor analògic el servei de vigilància municipal. Aquesta actuació té com a finalitat augmentar la rapidesa en la capacitat de resposta davant d’una situació d’emergència.

Els nous equips portàtils de telecomunicacions reemplacen uns antics, avariats, situació que obligava els agents a comunicar-se per telefonia mòbil davant d’un incident amb el risc que això comportava per a la comunicació davant d’una pèrdua de cobertura.

Per sufragar el cost dels nous equips, que tenen un import de 6.279,90 euros, s’han reduït les partides econòmiques destinades a altres actuacions per no afectar el pressupost general: conservació de zones verdes, franges i arbrat, implantació de la recollida selectiva i material de seguretat.

Share