Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ICV-EUiA Montmeló demana descomptes especials per les persones aturades que fan ús de les piscines municipals

Els ecosocialistes també volen que l'equipament obri al públic l'1 de juny i no tanqui les seves portes fins a mitjan setembre.

La coalició d'ICV-EUiA a Montmeló proposarà en el Ple de juliol que l’Ajuntament apliqui descomptes especials per a les persones aturades del poble que fan ús de les piscines municipals de Montmeló durant la temporada d'estiu. Així, de la mateixa manera que s’apliquen bonificacions a d’altres col•lectius, ICV-EUiA defensa "tots els montmelonins i montmelonines puguin gaudir d’aquest equipament i practicar esport o divertir-se, independentment de la seva situació econòmica".

Els ecosocialistes també demanen que s'ampliï el calendari de funcionament de les piscines municipals de cara a l’any que ve, iniciant la seva activitat l’1 de juny, i allargant-la fins a mitjan setembre. Actualment les piscines de Montmeló obren a l’entorn de la Festivitat de Sant Joan, el 24 de juny.

ICV-EUiA consdiera que "un calendari més ampli permetria donar resposta a les necessitats de moltes famílies amb nens, que quan acaben les classes encara no disposen del serveis, i també dosificar millor els horaris de cursets de natació per evitar la massificació de les piscines".

La mateixa formació política, liderada per Jordi Manils, proposarà també que es dotin les piscines municipals de Montmeló de dues cadires de vigilància en altura per als socorristes, que permetin una millor visió general de tot l’àmbit de l’equipament i una millor capacitat d’intervenció per part dels socorristes professionals.

Igualment es proposa també una nova ubicació dels llocs de vigilància: una de les cadires de vigilància entre la piscina mitjana i la piscina gran, i l’altra entre la piscina gran i la piscina petita, amb la idea d’aconseguir un millor deplegament dels efectius de vigilància i salvament en cas d’incidència.

Share