Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Martorelles atorgarà ajuts per l'adquisició de llibres de text i material escolar pel curs 2013-14

  • Imprimeix

Del 21 de maig al 21 de juny resta oberta la convocatòria oberta per les Regidories d'Ensenyament i Serveis Socials de l'Ajuntament.

Per sisè any consecutiu el consistori de Martorelles col·labora amb les famílies amb l'objectiu de proveir als infants en edats escolars de llibres i material escolar. Amb l'objectiu de procurar el benefici per a tots els ciutadans i seguint les línies adreçades per assolir una política educativa de qualitat la Regidoria d'Ensenyament marca unes directrius de suport a les famílies del municipi.

Qui ho pot demanar?

Ho poden fer, el pare, mare, tutor o tutora legal, amb empadronament a Martorelles, d'aquells alumnes matriculars en qualsevol escola de la localitat (des de P-3 a 6è Primària) o a l'Institut Alba del Vallès (1r a 4rt d'ESO) durant el curs 2013-14. El termini va del 21 de miag al 21 de juny de 2013, les sol·licituds es poden recollir a l'OAC de l'Ajuntament, a l'OAC de l'Avinguda d'en Piera, a les oficines de Serveis Socials i a la pàgina web www.martorelles.cat