Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Comencen els treballs per enderrocar el quiosc-bar del Parc Popular de La Llagosta per no complir la normativa

L'Ajuntament vol substituir aquesta instal·lació per una més adequada per al seu servei públic i que garanteixi la seva seguretat.

L'actuació que s'ha iniciat aquest dijous consisteix en la demolició del quiosc, el moviment de terres, la pavimentació, l'arranjament de la marquesina i la renovació de la instal·lació elèctrica. La part de les obres de demolició ha estat adjudicada a l'empresa Gonzalo García SA per un import de prop de 20.000 euros. La part elèctrica l'executarà Electro Ricart, amb un cost d'uns 13.500 euros. La redacció del projecte de remodelació ha anat a càrrec dels Serveis Tècnics Municipals.

L'Ajuntament de La Llagosta ha optat per la demolició del quiosc-bar perquè aquest no reunia les condicions necessàries per donar un servei adequat i no complia la normativa. Els responsables municipals consideren que la millora de l'espai, perquè compleixi amb la normativa, hagués sortit més car que el seu enderroc i la instal·lació d'un nou quiosc-bar.

La intenció del consistori és iniciar al setembre el procés d'adjudicació del servei de restauració d'aquest espai públic i treballen amb la voluntat que el futur concessionari es faci càrrec de la instal·lació del nou quiosc-bar. D'aquesta manera, el cost per a les arques municipals serà mínim.

Mentrestant a través de les xarxes socials ja s'han produït les primeres reaccions a la decisió del Govern de La Llagosta, així l'excalcalde i portaveu socialista, ara a l'oposició, Antonio Rísquez, publicava a twitter: "Parece q hoy derriban el bar del parque popular. Dicen que es más barato derrumbar y hacer uno nuevo que rehabilitar. No me convence".

Share