Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montmeló renova el conveni amb la Fundació Oncovallès

La Fundació Oncovallès s'ha compromès a desenvolupar rigorosament els acords i a formar el voluntariat que participi en els programes de promoció de la salut comunitària.

L'Ajuntament de Montmeló la renovat el conveni anual amb la Fundació Oncovallès, que preveu l'impuls de programes de promoció del voluntariat social al poble, així com la participació del consistori en els programes d'Atenció Psico-Social del malalt oncològic i a la seva família, consistent en pal·liar o resoldre la desestructuració de la persona, del malalt a domicili i la seva unitat familiar amb la manifestació del càncer.

L'objectiu d'aquest conveni, aprovat per la Junta de Govern Local del passat 23 de juliol i que s'enmarca dins del Pla d’Actuació Municipal, és la promoció de l’associacionisme i el voluntariat associatiu així com la col·laboració amb entitats sense afany de lucre que promouen l’acció social i l’ajuda als malalts, tant professional i com voluntària, contribuint així a la millora de la qualitat de vida i del benestar dels ciutadans de Montmeló.

L'Ajuntament valora positivament el treball social d'atenció al malalt oncològic i la seva família que ha iniciat Oncovallès a Montmeló i, per això, ha establert un marc de col·laboració. La Fundació Oncovallès s'ha compromès a desenvolupar rigorosament els programes i a formar el voluntariat que participi en els diferents programes de promoció de la salut comunitària adreçades a la població en general.

El president d'Oncovallès, Pere Cladellas, i l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, juntament amb la regidora de Salut, Maria jesús Prieto, van signar la renovació del conveni amb Oncovallès.

Share