Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Actuacions de millora al pont sobre el torrent de Vinyes Velles, a Montornès

La Diputació de Barcelona ha iniciat aquest dimarts les obres de millora de les contencions del pont de l'Avinguda Barcelona a la carretera BV-5001

A més de millorar les contencions dels murs, s'augmentarà la seguretat en aquest tram amb la col·locació de barreres de protecció entre la vorera i la calçada. El temps d'execució previst de l'obra, que va a càrrec de l'empresa Rubatec, S.A. és de tres setmanes. No es preveu que els treballs tinguin afectacions en el trànsit ni en el pas de vianants a les voreres.

 

Millora de la seguretat viària a la zona de Can Parera

D'altra banda, dilluns van començar els treballs de millora de la seguretat en el tram comprès entre l'avinguda de la Llibertat i la zona propera a Ca l'Ametller (PK 18+170 al PK 18+600). L'actuació és fruit d'una petició que va fer l'Ajuntament de Montornès a l'octubre de 2012 perquè s'havien detectat problemes de seguretat en aquesta part de la carretera a causa de l'excés de velocitat dels vehicles. Al novembre passat, la Diputació de Barcelona va dur a terme un estudi de velocitats que va constatar aquesta deficiència. El projecte que es durà a terme inclou la implantació de bandes transversals d’alerta a l’entrada al nucli urbà i la reducció de la secció transversal de la calçada. Es construirà un illot central a la via que se senyalitzarà a la part central amb pintura. La durada prevista de les obres és d'una setmana durant la qual no es tallarà el trànsit i s'anirà donant pas alternatiu als dos sentits de la marxa.

Share