Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Parets redactarà el Pla local de seguretat viària gràcies a un acord amb el Servei Català de Trànsit

El SCT assumirà el cost de l'estudi de la sinistralitat a la població i la planificació i elaboració d'estratègies a la via pública.

El ple de l’Ajuntament de Parets -reunit el 18 de juliol- va aprovar per unanimitat un conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit per a la redacció d’un Pla local de seguretat viària, amb l’objectiu de realitzar un estudi de la mobilitat del municipi i de la sinistralitat en el trànsit. La redacció del Pla anirà a càrrec del SCT, que n’assumeix el cost, i consisteix en elaborar un estudi de la sinistralitat a la població, així com també en planificar i elaborar estratègies a la via publica.

Per a l’elaboració del document, l’Ajuntament proporcionarà dades relacionades amb la cartografia, dades urbanístiques bàsiques de gestió de mobilitat així com informació sobre els accidents de trànsit, indrets on s’han produït i els vehicles i les persones implicades. A més, el Servei Català de Trànsit lliurarà a l’Ajuntament el document del Pla local de seguretat viària per a la seva aprovació.

Share