Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta publica per segon cop les subvencions atorgades a les entitats del municipi

En total el consistori ha repartit 98.000 euros entre les associacions culturals, esportives i entitats de caràcter social.

Amb l'objectiu de ser el màxim transparents possibles el Govern de La Llagosta ha publicat a la pàgina web de l'Ajuntament i per segon any consecutiu la relació de les subvencions atorgades aquest 2013 a totes les entitats. El document que s'ha publicat fa pocs dies es pot consultar al tauler d'anuncis del web municipal www.llagosta.cat, per determinar els ajuts a les entitats llagostenques, l'Ajuntament fa servir criteris tècnics basats en els projectes que les associacions han presentat pel desenvolupament de les activitats.

Pel que fa a les subvencions atorgades per activitats ordinàries del 2013 cal destacar que el Consell Municipal de l'Esport Escolar i el Lleure de La Llagosta és qui s'emporta una quantitat més elevada amb 11.200 euros l'any, seguida per ASPAYFACOS amb 7.500 euros, l'Associació de Voluntariat REMS -que gestiona el banc d'aliments del municipi- amb 5.819 euros, el CE La Llagosta de futbol amb 5.500 euros, l'Agrupació Sardanista de La Llagosta amb 5.500 euros, la Casa de Andalucia amb 4.500 euros o el Club Esportiu Fondistes de La Llagosta amb 4.500 euros, entre d'altres.

En quant a les subvencions atorgades el 2013 per a activitats extraordinàries l'Ajuntament n'ha concedit quatre: Casa de Andalucia 3.000 euros, Associació de Pensionistes i Jubilats (Casal d'avis) amb 2.474,88 euros, CEIP Sagrada Familia 2.000 euros i IES Marina amb 300 euros.

Share