Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Parets farà una remodelació integral de la Plaça del Doctor Trueta de l'Eixample

El consistori destinarà 329.004,38 euros inclosos dins del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya per rehabilitar aquest espai públic.

Dins del projecte del Pla de Barris, l’Ajuntament de Parets ja ha iniciat les primeres accions al voltant de la remodelació integral de la plaça del Doctor Trueta, al barri de l'Eixample. Fa tot just una setmana, representants del consistori van mantenir una reunió amb veïns de l’entorn per tal d’informar-los sobre el projecte i, alhora, recollir les inquietuds, els suggeriments i les propostes, amb la voluntat de fer-los-en partícips i buscar-ne la implicació.

L’actuació preveu un procés de remodelació integral urbana i dels carrers perimetrals, amb l’objectiu de millorar la urbanització, replantejar la secció dels carrers, renovar la plaça i adaptar l’espai públic urbà a les necessitats de la població.

La remodelació prevista pretén habilitar espais de convivència i relació ciutadana, suprimir barreres arquitectòniques i prioritzar els espais de vianants. Amb les obres, l’Ajuntament continua cercant sinergies amb la població per tal d’afavorir la convivència, promoure i impulsar el sentiment de pertinença al barri i consolidar el comerç local i de proximitat.

Cal recordar que a mitjan març, l’Ajuntament va sol·licitar un total de 329.004,38 al Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) per tal de procedir a la rehabilitació d’aquest espai.

Share