Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Hospital de Mollet acull la nova Unitat de Salut Laboral dels dos Vallesos

  • Imprimeix

La unitat que depèn de l'Agència de Salut Pública de Catalunya té una població de referència d'un milió de persones

L'Hospital de Mollet compta des de febrer amb la nova Unitat de Salut Laboral que dóna servei a tots els habitants del Vallès Oriental i Occidental. Durant l'acte d'inauguració celebrat aquest dilluns el director del centre, Jaume Duran, va destacar "la posició estratègica de l'hospital entre les dues comarques vallesanes, cruïlla de la xarxa de mobilitat i de l'entorn empresarial de la Barcelona Nord que estructura una xarxa d'empreses molt importants per al país".

La Secretaria General de Salut Pública -a través de la Unitat de Salut Laboral Central- coordina la xarxa de 8 Unitats de Salut amb 11 especialistes en medicina del treball, a més de diplomats en infermeria especialitzats en salut laboral i personal de suport administratiu. El Secretari de Salu Pública del Govern Català, Antoni Mateu, considerava indònia la ubicació de la USL a Mollet sobretot per la importància de la seva indústria i la realitat específica. L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va destacar que amb aquesta nova unitat l'Hospital de Mollet es dota de serveis de capitalitat amb la voluntat d'oferir servei públic.