Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El paretà Adrià Tormos, de l'ACESCO, 14è a les proves Cangur 2013

L'estudiant ha assolit 121,25 punts en les proves impulsades per la Societat Catalana de Matemàtiques.

L'alumne de l'Acadèmia Escola Comercial (ACESCO) de Parets, Adrià Tornos Llorente, ha estat un dels guanyadors de la 18a edició de la Prova Cangur, una activitat que té l'objectiu d'estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques per mitjà de diferents tipus de problemes. El certamen consisteix en l'assoliment de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Un total de 6.174 participants han pres part en l'edició d'enguany celebrada a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord. Adrià Tormos Lorente ha obtingut 121,25 punts, que l'han situat en 14è lloc en la relació d'alumnes amb el 3% de millors puntuacions en la categoria D ex equo. Els premis, que es lliuren dijous 16 de maig a l'edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya, consisteixen en material informàtic o electrònic que es lliuren als alumnes guardonats.

 

 

Share