Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

A partir de setembre l'Ajuntament de Montornès posarà en marxa el Banc del temps

Un treballador, contractat a través d'un pla d'ocupació municipal, gestionarà aquesta iniciativa que es basa en l’intercanvi de serveis entre les persones.

Acompanyar els infants a escola, treure el gos a passejar, fer un massatge, cuinar o regar les plantes són només alguns exemples de tasques quotidianes que unes persones podran fer per les altres no per diners, sinó a través del Banc del Temps. Les persones que s’hi adhereixin disposaran d’un talonari amb hores que podran utilitzar en funció de les seves necessitats, i alhora oferiran el seu temps per ajudar els altres.

Una persona contractada a través dels Plans d’Ocupació Local, s’encarregarà a partir de setembre de gestionar aquest projecte que pretén fomentar la coneixença, la confiança i la solidaritat entre les persones.

Tothom que estigui interessat a conèixer més informació sobre les maneres de col·laborar amb el Banc del Temps o sobre la seva gestió es podran adreçar a l’Oficina del barri de Montornès Nord (al carrer Hermanas de la Virgen Niña, 2) a partir del 2 de setembre.

Share