Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Martorelles estrena nou format pel renovat butlletí d'informació municipal 'Martorelles al dia'

La cooperativa DeBarris, SCCL, s'encarrega de la maquetació i impressió de la publicació que ja s'ha començat a distribuir, en total 16 pàgines en català i castellà.

Pocs dies abans de l'inici oficial de la Festa Major de Martorelles, els veïns del poble podran tenir a les seves mans el nou format de 'Martorelles al dia', el butlletí municipal d'informació que canvia la seva estructura i també el nom. La transformació de 'L'Ajuntament informa' en 'Martorelles al dia' ha suposat per les arques municipals un important estalvi econòmic. Així, la nova publicació costarà una quarta part que l'anterior, en total,  520 euros, per 1.910,59 euros del preu anterior.

La reducció dels costos ha coincidit amb la decisió del Govern Municipal d'atorgar a la cooperativa barcelonina DeBarris, SCCL, els treballs de maquetació i impressió del nou diari que pretén tenir periodicitat mensual amb una tirada de 2.500 exemplars. DeBarris, SCCL, s'encarrega des de fa alguns mesos de la impressió dels butlletins dels Ajuntaments de Montornès 'Montornès viu' i La Llagosta '08120', a més, gestiona la publicitat dels butlletins 'La Veu de Montcada', 'L'Informatiu de Santa Perpètua' o els programes de les Festes Majors de La Llagosta, Santa Perpètua o Ripollet.

Tal com explica l'alcalde de Martorelles, Romuald Velasco, a l'interior de la publicació "la nova etapa del butlletí aposta per donar per transparència als assumptes municipals, donar a conèixer el dia a dia que en moltes ocasions la ciutadania no coneiex, arribar a les vostres llars amb regularitat i puntualitat".

'Martorelles al dia' vol també donar a conèixer la vida social i associativa del municipi i apropar l'Ajuntament i els seus representants a la ciutadania. Un dels objectius del Govern local és canviar també els sistema de distribució del diari municipal -del que havien rebut moltes queixes- i optar per la contractació puntual d'una persona aturada per dur a terme la gestió.

El que no canvia respecte a l'anterior butlletí són les 16 pàgines i combinant 8 escrites en català i 8 en castellà "per facilitar que pugui arribar a totes les persones i no sigui cap problema per la gent de parla castellana".

En l'estrena de 'Martorelles al dia', la portada i 3 de les 8 pàgines estan dedicades a la Festa Major que tindrà lloc del 6 al 9 de setembre, també s'informa de les ajudes per llibres de text i material escolar, les obres del futur cementiri mancomunat, la nova línia de subvencions a la contractació i el compliment de la llei de morositat per part de l'Ajuntament de Martorelles.

Veure notícies relacionades:

L'Ajuntament de Montornès redueix en un 50% els costos de la revista municipal d'informació 'Montornès Viu'

08CENTVINT el nou butlletí d'informació municipal de La Llagosta surt al carrer aquest divendres

Share