Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Sant Fost enceta la campanya Anima'ls! per fer complir l'ordenança municipal

S'imposaran sancions d'entre 60 i 100 euros per no recollir excrements i per dur sense morrió els gossos perillosos

Dins de la campanya Verd i Net, el consistori santfostenc vol controlar el compliment de la tinença responsable d'animals de companyia i les actituds incíviques dels propietaris, ressaltant els punts més importants de l'ordenança. Entre els requisits bàsics per tots aquells que tinguin un animal de companyia hi ha: tenir-lo registrat al cens municipal, identificar-lo amb el xip i tenir actualitzada la cartilla sanitària, proporcionar-li un espai per viure en condicions òptimes i procurar que no generin soroll que molesti als veïns.

Pel que fa al carrer, els propietaris tenen algunes obligacions que en cas de no complir-se poden comportar sancions: recollir els excrements del terra i llençar-los a la paperera, inclús al pipican, portar el gos lligat als espais públics i amb murrió i no donar aliments als animals a la via pública. Així, el govern municipal, IUSF i CiU, sancionarà amb 60 euros als propietaris que no recullin els excrements dels aniamls i multes de fins a 100 euros pels que portin els gossos deslligats i sense morrió, si el gos és de raça perillosa.

Com a activitat complementària de la campanya Anima'ls l'Ajuntament de Sant Fost ha previst una passejada amb gossos pel dissabte 8 de juny a les 10 del matí que sortirà des de la zona de l'antic IES (Avda Mauri amb Avda Aragó) i acabarà al parc de Can Corominas.

Share