Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Montornès condicionarà Can Saurina, les antigues escoles i el Teatre Municipal

Les actuacions es faran gràcies a una subvenció de 750.000 euros procedent de la Diputació de Barcelona.

El consistori montornesenc podrà tirar endavant els cinc projectes presentants dins de la Xarxa de Governs Locals tot i les dificultats econòmiques que travessen les administracions. Així, dins de l'apartat de condicionament d'equipaments la Diputació ha atorgat 130.000 € per la rehabilitació del Teatre Municipal i 330.000 € pel condicionament de dos edificis: Can Saurina i les antigues escoles, també conegudes com les aules de Pintor Mir.

Entre les actuacions previstes en aquests dos edificis hi ha la remodelació dels sanitaris, instal·lació d'aigua, climatització, electricitat, el muntatge d'ascensor i l'eliminació de la mobilitat reduïda. Igualment la Diputació ha concedit finançament pel manteniment de camins públics i del carril bici de Montornès. En total l'ens provincial ha atorgat 750.000 euros en el període comprès entre 2012-15.

Share