Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El conseller Boi Ruiz no garanteix l'obertura del sociosanitari a final d'any

Per posar-lo en marxa caldria equipar l'antiga Clínica de Mollet i fer la concertació de places.

La visita del conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, per comprovar l'estat de les obres del sociosanitari del carrer Sant Llorenç de Mollet ha servit per constatar que el nou equipament sanitari es troba en la fase final dels seus treballs. Tot i la voluntat de l'Ajuntament que el sociosanitari pugui estar en funcionament a final de 2013 des del Govern Català no es comprometen ja que encara falta equipar l'instal·lació i concertar les places.

Paral·lelament a les accions que ha de dur a terme el Departament de Salut el consistori molletà s'ha compromès a invertir prop de 500.000 euros per adequar l'entorn del sociosanitari que va deixar de funcionar el juliol de 2010 quan es va inaugurar el nou Hospital situat a la Ronda dels Pinetons. Ruiz va fer la visita d'obres aquest darrer dijous coincidint amb l'acte de cloenda de la Trobada de directius d'Hospitals de la Unió, el conseller va assegurar que en el futur continuaran les retallades en sanitat tot i que seran menors que les que s'ha patit, l'objectiu del seu departament és "reorganitzar la prestació de serveis i eliminar duplicitats". El centre sociosanitari que ha remodelat l'empresa Agefred S.A disposarà de 110 llits i té com a objectiu acollir els malalts de llarga estada, que deixarien de ser atesos a l'Hospital dels Pinetons.

Share