Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ja es pot utilitzar la renovada connexió del passeig Fluvial entre Granollers i Montornès

Els dos alcaldes han visitat els camins fluvials del riu Congost per comprovar com han quedat després dels arranjaments.

Gràcies a una actuació de coordinació supramunicipal entre els dos ajuntaments s'han pogut recuperar 1.200 metres de passeig per fomentar l'ús social d'aquest espai natural. En el terme municipal de Montornès del Vallès s'ha obert un camí de 887 metres, amb una amplada de 3 metres, abans ple d'herbes i sense traçat definit, s'ha aplanat i s'ha fet la comptació del terra, afegint grava.

Mentre que a Granollers ha millorat l'estat dels 400 metres del camí amb feines de desbrossada i retirada de residus. Aquesta actuació ha permès crear un gran espai públic respectuós amb el medi ambient, la salut i el lleure, de manera que es poden fer circuits a peu, en bicicleta o corrent de Granollers a Montornès a Montmeló.

Ampliació de les rutes des del Passeig Fluvial.

Igualment amb les millores s'han ampliat els itineraris del passeig, així la ruta del Congost que connecta Granollers fins les platges de Sant Adrià del Besós d'uns 25 kms de recorregut, i des del Can Cabanyes (Circuit de Montmeló) fins Montornès Nord (4 kms) amb circuit circular. L'empresa Sumitomo Bakelite ha aportat 3.500 euros al projecte de recuperació del camí fluvial del Congost gràcies a un conveni signat amb l'Ajuntament de Montornès.

Share