Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Alumnes de l'INS Vinyes Velles, de Montornès, guanyen el Concurs de Cristal·lització a l'escola

El certamen on han pres part 30 instituts l'organitzen les universitats de Barcelona, la UAB i la Rovira i Virgili.

Els alumnes de 4t d'ESO de l'INS Vinyes Velles, de Montornès, Joel Rodríguez, Sara Rodríguez i José Luis López, sota la coordinació dels professors Mercè González i Julio Pérez, han estat guardonats amb el primer premi en la categoria "Presentació oral i pòster" del II Concurs de cristal·lització a l'escola.

El certamen és un projecte de divulgació científica dirigit a professors i alumnes de segon cicle d'educació secundària obligatòria (ESO) i de batxillerat, amb l'objectiu de fomentar el treball científic i potenciar els coneixements sobre el món de la cristal·lografia en l'entorn educatiu. El concurs s'organitza conjuntament per les Universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, i Rovira i Virgili. En aquesta edició han participat més de 30 instituts i 900 alumnes d'arreu de Catalunya i l'INS montornesenc ha resultat premiat.

Share