Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Festa Solidària de Martorelles recull 800 quilos entre aliments i productes d'higiene

Unes 400 persones van participar a la festa organitzada per l'Ajuntament i l'entitat local Voluntaris l'Abraçada.

Durant els dos dies solidaris es van recollir 800 quilos, entre aliments i productes d’higiene, que serviran per cobrir les necessitats de les famílies del municipi en situació econòmica difícil i que son els beneficiaris del projecte El Rebost Solidari de Martorelles. Prop de 200 persones es van donar cita el passat dissabte al Celler de Carrencà a les activitats de caire cultural que van oferir les entitats i el taller de poesia amb la referència de l’Any Espriu, on els seus alumnes ens van emocionar amb la seva prosa.

Diumenge el pati de la Masia va acollir activitats destinades principalment al públic infantil, des de exhibició de karate a càrrec del Club de Karate de Martorelles a tallers infantils amenitzats per la companyia d’animació infantil FEFE que va fer a grans i petits ballar i cantar, fins la ballada de sardanes de l’entitat local Joventut Sardanista. “El Rebost Solidari de Martorelles” ajuda en l'actualitat a 40 famílies del municipi tot i que la demanda d'usuaris és molt més elevada.

Share