Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un motorista de Sant Fost ha mort aquest dissabte en un accident a la C-17, a l'alçada de Mollet del Vallès

En l’accident, hi han treballat 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 2 ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest dissabte al matí s’ha registrat un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 12 de la carretera C-17 a l’altura de Mollet del Vallès, molt a prop del pont de l'Aiguabarreig. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de la incidència a les 08.03 h. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i una motocicleta han col·lidit frontalment. Com a conseqüència de la topada, el conductor de la moto, Enrique S.C., de 47 anys i veí de Sant Fost de Campsentelles, ha mort.

En l’accident, hi han treballat 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 2 ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Quan a l’afectació viària, s’ha tallat la sortida cap a Mollet de la carretera C-17.

Share