Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un detingut com a presumpte autor de dues agressions amb arma d'aire comprimit prop del carrer Pablo Picasso de La Llagosta

L'Ajuntament ha volgut felicitar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local per la feina que estan portant a terme per esclarir els fets.

Les investigacions dutes a terme en els darrers dies per part dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de la Llagosta van permetre detenir dissabte una persona com a presumpta autora de les dues agressions amb una arma d'aire comprimit que s'han produït durant les últimes setmanes a l'entorn del carrer de Pablo Picasso.

Fonts municipals han explicat que la investigació continua oberta per poder determinar definitivament l'autoria de les agressions, que van patir un jove de 14 anys a final de juny i una persona adulta fa una setmana.

En un comunicat a través del web municipal l'Ajuntament de la Llagosta ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i felicitar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local per la feina que estan portant a terme per esclarir els fets. Igualment el consistori ha volgut agrair a la ciutadania la seva cooperació i comprensió.

Share