Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ingressa a presó el presumpte autor de les dues agressions amb una arma d'aire comprimit produïdes a La Llagosta

La detenció d'un home de 58 anys, sense antecedents policials, es va produir el passat 26 de juliol, gràcies a les investigacions dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de la Llagosta.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que ja ha ingressat a presó el presumpte autor de les dues agressions amb una arma d'aire comprimit que es van produir durant les últimes setmanes a l'entorn del carrer de Pablo Picasso de
La Llagosta. Fonts municipals van informat que la detenció es va produir el passat 26 de juliol, després de les investigacions realitzades pel Mossos d'Esquadra en col·laboració amb la Policia Local del municipi.

Els agents van detenir un home de 58 anys, sense antecedents policials, que ha estat acusat de disparar des del seu domicili amb un arma d'aire comprimit contra dues persones, un d'ells menor d'edat, que estaven al carrer.

Els fets en qüestió es van produir el 24 de juny i el 19 de juliol. Les dues víctimes van necessitar atenció mèdica i van denunciar els fets a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Mollet del Vallès. La policia va comprovar que els projectils s'havien disparat amb la mateixa arma i van determinar la zona des d'on s'havien pogut realitzar els trets.

Amb la corresponent ordre judicial, els Mossos van realitzar una entrada i un escorcoll en el domicili del detingut i van intervenir objectes que podien estar relacionats amb els fets denunciats, entre ells una arma amb la que es podia haver realitzat els trets, tal com informa el web de l'Ajuntament de La Llagosta.

Share