Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos d'Esquadra detenen un veí de Mollet com a presumpte autor de sis robatoris amb força en domicilis de la ciutat

Els agents han pogut retornar als seus propietaris gran part dels objectes sostrets que anaven des de dispositius electrònics a joies o rellotges.
 
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet van detenir el passat 22 d’octubre un home de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mollet del Vallès com a presumpte autor de sis robatoris amb força en domicilis de Mollet del Vallès. El jove, juntament amb una dona que col·laborava amb ell, ja havia estat detingut prèviament per fets similars.

Segons fonts policials la investigació es remunta a final de juliol d’enguany quan es va denunciar el robatori amb força en una casa habitada de la ciutat. Els investigadors van comprovar que s’havien venut unes joies sostretes de la casa a una botiga de compravenda d’or de la ciutat i que un home havia donat les seves dades personals per executar la transacció, la qual cosa va permetre trobar al presumpte autor i la seva col·laboradora.
 
Fruit de la detenció de l’autor i de l’entrada i escorcoll al seu domicili es van intervenir diversos objectes que podien haver estat robats motiu pel qual es va iniciar un treball policial minuciós per tal de determinar la seva procedència.
 
L’objectiu era relacionar els objectes localitzats en el domicili del detingut amb tots aquells robatoris amb força que s’havien esdevingut durant l’últim any a Mollet del Vallès i que seguien un ‘modus operandi’ similar a l’emprat pel lladre.
 
Finalment van ser sis els pisos robats que es van poder relacionar amb els objectes recuperats, objectes que anaven des de dispositius electrònics (e-books, telèfons, ordinadors), joies i rellotges diversos, cremes hidratants, bosses de mà i motxilles.
 
Després de tot això la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet del Vallès va detenir al presumpte autor dels sis robatoris amb força. L’home, que tenia 12 antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial el 23 d’octubre i va quedar en llibertat amb càrrecs. Els Mossos no descarten poder relacionar el detingut amb més fets delictius.

Share