Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Local de La Llagosta deté 4 persones per robatori en una nau del polígon industrial

Una avaria elèctrica va provocar ahir a la tarda que es tanqués al trànsit el carrer Santa Teresa durant dues hores.

La Policia Local ha detingut aquesta matinada quatre persones per cometre un robatori a una nau del polígon industrial de la Llagosta. Segons informa l'Ajuntament, els detinguts són Tomás B. D., de 45 anys, Daniel R. M., de 21, i dos menors d'edat més.

Cap a dos quarts de dues de la matinada, una patrulla ha interceptat els detinguts al carrer de Cadaqués quan carregaven en una furgoneta blanca diferent material i maquinària d'hostaleria que presumptament havien sostret d'un magatzem.

Dos dels sospitosos han fugit a peu, però han estat detinguts al pati d'una nau industrial propera. Els altres dos també han fugit, amb la furgoneta, però la patrulla els ha interceptat al carrer del Montseny quan es dirigien cap a Montcada i Reixac.

Els quatre detinguts han estat lliurats aquesta mateixa matinada als Mossos d'Esquadra i estava previst que avui mateix passessin a disposició judicial.

Tall de trànsit del carrer Santa Teresa per una avaria elèctrica

D'altra banda, una avaria elèctrica va provocar ahir a la tarda que es tanqués al trànsit el carrer Santa Teresa durant dues hores. Cap a les 16.30 hores es va trencar un cable elèctric de baixa tensió d'una façana, que va quedar penjant a només dos metres del terra i fent espurnes.

Fonts municipals han explicat que la Policia Local es va encarregar de controlar l'entorn de la zona afectada mentre els tècnics de la companyia elèctrica feien la reparació de l'avaria. Una dotació dels Bombers de Catalunya es va desplaçar al carrer de Santa Teresa però no hi va intervenir perquè les espurnes no van provocar cap incendi.

Share