Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos d'Esquadra detenen un lladre reincident per diversos robatoris en domicilis de Mollet

L'individu, de 22 anys i veí de Mollet, va ser detingut in fraganti robant dins un pis de la ciutat i poques hores després va forçar dos domicilis més i va tornar a ser detingut.
 
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Mollet van detenir, la matinada del passat diumenge 21 de desembre, un home de 22 anys d’edat, de nacionalitat magrebina i veí de Mollet del Vallès com a presumpte autor de diversos robatoris amb força en domicilis.

Segons fonts policials, pels volts de les 5 de la matinada els mossos van rebre la trucada de la propietària d’un pis de Mollet denunciant que un home havia entrat en el seu domicili. 

La dona va explicar que estava dormint quan la va despertar el seu gos que bordava, estranyada es va aixecar i va veure una persona que s’amagava sota d’un dels llits del pis. La víctima, espantada, va sortir del domicili i va anar a casa d’uns veïns des d’on va avisar la policia.
 
Pocs minuts després els agents van arribar al domicili de la dona i es van trobar un home  dins el pis remenant i amuntegant objectes prop de la porta de sortida per endur-se’ls. El detingut va justificar la seva presència al pis dient que tenia la intenció d’ocupar-lo.
 
Poques hores després d’aquesta detenció l’home va tornar a robar en dos domicilis més  de Mollet i va ser detingut de nou pels mossos amb la col·laboració de la Policia Local de Mollet.
 
El detingut acumula més de 25 antecedents per delictes contra el patrimoni. De fet, ja va ser detingut a final de novembre per haver forçat tres domicilis de Mollet.

Share