Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Local de La Llagosta investiga l'autoria de l'incendi de 7 contenidors d'escombraries al municipi

Segons les primeres informacions, tot apunta que els incendis van ser intencionats. Dues dotacions dels bombers van intervenir en els fets.

La Policia Local de La Llagosta investiga l'autoria dels set incendis de contenidors que es van registrar el passat dissabte 27 de desembre, entre les 18.30 i les 20 h. Segons fonts municipals el foc va afectar també un vehicle.  El primer contenidor cremat estava situat al carrer de la Florida, cantonada amb l'avinguda de l'Onze de Setembre.

Poc més tard, el foc afectava dos contenidors més al carrer de les Escoles. Al voltant de les 19.15 h, la Policia va rebre un altre avís, en aquest cas novament al carrer de la Florida. En aquest cas, les flames van cremar parcialment un cotxe aparcat al costat.

Deu minuts després, era un contenidor de paper el que s'incendiava al carre de Jaume Balmes. Els altres dos focs també van afectar recipients de paper situats al carrer del Progrés i a l'avinguda del Primer de Maig.

Fins a la Llagosta es van desplaçar, dissabte a la tarda, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat que van participar en l'extinció dels set incendis. Tot apunta que van presumptament 'van ser intencionats', segons han informat fonts de de l'Ajuntament.

Share