Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Municipal de Mollet deté un home que presumptament es lucrava ocupant pisos buits

Els agents de la Policia van identificar dues persones, un home i una dona, als quals els van intervenir, entre d'altres, dos sobres amb una quantitat considerable de diners.

La Policia Municipal de Mollet del Vallès va detenir aquest dimarts a la tarda un home que presumptament ocupava de manera forçosa i il·legal habitatges buits perquè s’hi instal·lessin famílies a les quals estafava i s’aprofitava obtenint un benefici.

Fonts municipals han informat que la detenció es va produir dimarts, a l’avinguda de Burgos, prop d’un dels habitatges que acabava de ser forçat. Els agents de la Policia van identificar dues persones, un home i una dona, als quals els van intervenir dos sobres amb una quantitat considerable de diners, un paper on hi constava l’adreça d’un pis, diverses eines per forçar portes i dues armes blanques.

En dirigir-se a l’adreça que constava al document, la Policia van poder comprovar que la porta acabava de ser forçada i que es tractava d’un habitatge que es trobava buit. Segons va explicar el detingut, una tercera persona (o grup de persones) no identificada li hauria encarregat ocupar l’habitatge a canvi d’una quantitat de diners. L’home va ser detingut i va passar a disposició judicial.

Share