Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Local de La Llagosta deté una persona per intent d'homicidi

El presumpte agressor va clavar un ferro similar a la punta d'un tornavís al cap de la víctima, que va patir una ferida de tres cms de profunditat al crani.

La Policia Local va detenir aquest dimecres a la tarda un veí de la Llagosta com a presumpte autor d'un intent d'homicidi que s'havia produït al migdia. Segons ha informat l'Ajuntament, el detingut, Ibrahima A. N., de 37 anys,
va passar poc després a disposició dels Mossos d'Esquadra.

L'agressió es va produir cap a les 12.10 hores durant una discussió que va mantenir el detingut amb un altre veí de la Llagosta, Óscar R. C., de 37 anys, sense que per ara s'hagin donat a conèixer els motius. La víctima es va presentar uns minuts després a la prefectura de la Policia Local, conscient i pel seu propi peu, amb una mena de clau que li perforava el cap.

Immediatament va ser traslladat al Centre d'Assistència Primària de La Llagosta i posteriorment va ser evacuat en helicòpter fins a l'Hospital Parc Taulí, de Sabadell, on va ser intervingut quirúrgicament d'urgència. Óscar R. C. es recupera favorablement de les lesions patides.

Share