Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Detinguda una persona per cometre un presumpte furt durant mercat setmanal dels dijous a La Llagosta

La víctima del furt va denunciar els fets instants després, facilitant als agents una descripció molt precisa de la indumentària de la sospitosa.

La Policia Local de La Llagosta va detenir aquest dijous una veïna de Badalona, Maria C., de 47 anys, com a presumpta autora del furt d'una bossa amb diners i targetes de crèdit que havia patit poc abans una veïna de Santa Perpètua de Mogoda, durant el mercat setmanal de La Llagosta.

Fonts municipals han explicat que la detenció es va dur a terme per part d'una patrulla d'agents a peu, cap a la 1 del migdia. La víctima del furt va denunciar els fets instants després, facilitant als agents una descripció molt precisa de la indumentària de la sospitosa.

Una patrulla de la Policia Local va aconseguir localitzar-la i van comprovar que intentava escapolir-se de la vigilància policial. Una vegada interceptada, els agents van escorcollar Maria C. i van comprovar que portava a sobre documents relacionats amb la víctima del furt, per la qual cosa va ser detinguda i lliurada posteriorment a disposició dels Mossos d'Esquadra.

Share