Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Local deté un home per un presumpte delicte de robatori amb força a un habitatge de Montornès Nord

El detingut té nombrosos antecedents penals i policials per delictes contra el patrimoni i per tràfic de drogues.

La Policia Local de Montornès ha detingut en els darrers dies un home de 26 anys, veí de Barberà del Vallès acusat d’un presumpte delicte de robatori amb força. L'Ajuntament ha informat que els fets van passar el 7 d’abril, a les 18.45 h, quan la Policia Local va rebre una trucada telefònica en què s’advertia que un individu intentava accedir per força a un habitatge d’un edifici del carrer del Nou d’abril.

En arribar al lloc, els agents van comprovar que l’individu estava manipulant amb diverses eines el pany de la porta d’un dels pisos de l’entresòl.

L’home es va identificar amb una targeta bancària que es va comprovar que havia estat sostreta de l’interior d’un vehicle de la localitat de Barberà del Vallès, per la qual cosa també ha estat imputat com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació d’estat civil i de robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

El detingut té nombrosos antecedents penals i policials per diferents delictes contra el patrimoni i per tràfic de drogues.

Després de fer les primeres diligències, la Policia Local va traslladar-lo als Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació.

Share