Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Enxampada una conductora que va causar un accident a Parets i va fugir del lloc a gran velocitat amb els llums apagats

Un radar va detectar-la conduint a 121 km/h, en un tram limitat a 100 Km/h, després d’encalçar i fer caure un motorista.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del sector de Mollet han imputat una dona de 55 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïna del Figaró-Montmany, com a presumpta autora d’un delicte de conducció temerària i un altre de denegació d’auxili.

Els fets van tenir lloc el passat 28 de maig passades les 23 hores quan els agents de trànsit van ser comissionats per la sala de coordinació operativa per tal de donar suport en un accident que s’acabava de produir a la C-17 sentit nord, a l’alçada de Parets, on un turisme havia encalçat pel darrere un motorista i l’havia fet caure.
 
El motorista accidentat i testimonis dels fets van explicar com la causant de l’accident havia estat la conductora d’un vehicle tot terreny que un cop va encalçar el vehicle es va aturar i en veure el que havia fet va apagar les llums de vehicle i va fugir a tota velocitat per la mateixa via.  En la seva fugida el radar situat uns tres kilòmetres més endavant la va captar a una velocitat de 121 Km/h quan la via està limitada a 100 Km/h.
 
Un cop els agents van poder obtenir la fotografia emesa pel radar els hi va permetre identificar el vehicle i localitzar la conductora, la qual va reconèixer els fets.
 
Els agents van instruir diligències pels fets, que ja han estat traslladades al jutjat en funcions de guàrdia de Mollet, i li van imputar els delictes de conducció temerària i denegació d’auxili.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el conductor de la motocicleta va patir ferides de caràcter lleu.
 

Share