Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un detingut per robatori en dos pisos del carrer de Cadaqués de La Llagosta

L'individu s'hauria despenjat des d'una terrassa fins als balcons d'una vuitena planta i va forçar els panys de les portes d'alumini.

La Policia Local de la Llagosta va detenir el passat divendres Jaime L. H., de 40 anys i veí de la Llagosta, com a presumpte autor del robatori que es van produir en dos pisos del carrer de Cadaqués del municipi. Els agents van interceptar el sospitós al mateix bloc de pisos amb diners, joies i un telèfon mòbil que havien estat sostrets uns minuts abans.

Segons l'informe policial, el detingut s'hauria despenjat des d'una terrassa fins als balcons d'una vuitena planta i després hauria entrat als habitatges forçant els panys de les portes d'alumini.

Fonts municipals han assenyalat que la Policia Local va ser alertada gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que un veí va veure el sospitós quan intentava entrar als pisos pels balcons.

La detenció es va produir cap a les 14 hores del divendres 19 de juny. Jaime L. H. Va passar posteriorment a disposició dels Mossos d'Esquadra.

Share