Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos d'Esquadra detenen a Parets del Vallès l'autor d'una agressió a un interventor de RENFE

L’agressió va succeir el passat dissabte 22 d'agost a l’andana de l’estació Mollet-Santa Rosa de Mollet del Vallès.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir aquest divendres, un home, de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Parets del Vallès, com a presumpte autor d'un delicte de lesions i un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta dissabte passat, 22 d’agost, arran una agressió a un interventor de RENFE.

Els fets es van produir al voltant de les 10 del matí, quan un viatger de la línia R3 va agredir a un interventor en l'andana de l'estació Mollet - Santa Rosa de la localitat de Mollet del Vallès.

Com a conseqüència de l'agressió, la víctima va patir l’amputació parcial d’una orella.
 
Arran aquests fets, es va obrir una investigació policial per tal d'identificar i detenir al presumpte agressor.

Finalment, divendres al migdia va concloure la investigació amb la detenció, a Parets del Vallès, del presumpte agressor.
 
El detingut va passar ahir al matí a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès.

Share