Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

S’esfondra la teulada d’un habitatge a Vilanova del Vallès sense causar ferits

Durant el cap de setmana, l'Ajuntament ha reallotjat les 7 persones que vivien en aquesta casa a l'Hotel Mercure Augusta.

Aquest dissabte 29 d’agost s’ha esfondrat la teulada d’una casa de la carretera de la Roca a Sant Adrià, a Vilanova del Vallès, sense causar ferits. L’esfondrament de la teulada de l’habitatge s’ha produït al voltant de les 10 del matí. Al lloc dels fets s’hi ha presentat la Policia Local, els Bombers i Mossos d’Esquadra així com representants de l’Ajuntament de Vilanova.

Segons la primera valoració del tècnic municipal la coberta de l’habitatge ha cedit a l’àrea del menjador pel col·lapse de dues biguetes que sustentaven l’encadellat ceràmic i les teules.

L’esfondrament ha arrossegat lleument la resta de la teulada, fet pel qual s’ha decidit precintar l’habitatge fins que es realitzin les actuacions preventives i de consolidació que en garanteixin l’estructura.

De les 7 persones que hi viuen només dues estaven a l’habitatge quan han ocorregut els fets. L’accident no ha suposat afectacions a altres edificis ni en cap tipus de serveis com aigua, llum ni talls de trànsit.

Reallotjament provisional a l'Hotel Mercure Augusta

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès té un conveni amb l’Hotel Mercure Augusta per urgències de caire extraordinari i, com a mesura d’allotjament urgent, durant el cap de setmana els veïns de l’habitatge afectat podran allotjar-s’hi.

Aquest dilluns, a través de serveis socials de l’Àrea d’Atenció a les persones, s’estudiarà quines mesures es poden prendre mentre la casa no sigui habitable.

Fotografies: Ajuntament de Vilanova del Vallès

Share