Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Local de Montornès enxampa 3 individus que intentaven accedir per la força a un domicili

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, se’ls acusa d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

La Policia Local de Montornès ha fet públic un comunicat sobre la detenció, el passat 17 de setembre, de tres persones que intentaven accedir per la força a un domicili del carrer d’Adriano de Montornès. Segons fonts policials, aquest cos va rebre una trucada alertant de la presència d’aquests individus.

La patrulla va verificar que a l’entrada de l’immoble hi havia un home en actitud vigilant, al costat d’un vehicle. Aquest individu els va donar respostes confuses sobre la seva presència al lloc.

En accedir a l’habitatge, els agents van veure dos homes més que fugien per la part posterior de la casa, en direcció a l’espai boscós que hi ha en aquesta zona.

També el que acabaven d’identificar va intentar fugir saltant la tanca perimetral de 2m d’altura d’un habitatge veí, però va poder ser detingut en el mateix moment.

Els altres dos fugitius van ser detinguts després d’una llarga persecució a peu per la zona boscosa de les urbanitzacions de Can Bosquerons i el Telègraf.

A l’interior del vehicle, propietat d’un dels detinguts, es van trobar objectes electrònics, personals i joies susceptibles de ser fruit d’altres robatoris.

Els detinguts tenen 20 anys i són veïns de Barcelona. Tots tres tenen nombrosos antecedents penals i policials per diferents delictes contra el patrimoni.

El cas ha quedat en mans dels Mossos d’Esquadra. La Policia Local i l’Ajuntament de Montornès han agraït col·laboració de la ciutadania.

Share