Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Absolt un veí de Martorelles acusat d'una agressió sexual a la seva exparella

La sentència assegura que els fets no han quedat suficientment acreditats

L’home, D.M.R.G, estava acusat d’agredir sexualment la seva exparella el setembre del 2010 a l’aparcament del supermercat Condis de Martorelles. Segons la sentència de l’Audiència de Barcelona, els fets no han quedat “acreditats en tots els seus extrems amb la suficiència jurisprudencialment exigida per poder dictar un pronunciament de condemna”. La resolució del tribunal es pot recórrer a través d’un recurs de cassació que s’ha de presentar al Tribunal Suprem.

La sentència només considera provat que l’acusat i la seva exparella van estar junts dins del cotxe d’ella a l’aparcament del supermercat Condis. També que tots dos es van discutir i que la dona li va demanar que baixés del cotxe. Segons la sentència, ell s’hi va negar en un principi fins que va aparèixer una amiga de la dona i, llavors, va abandonar el cotxe i va marxar del lloc. “Des del punt de vista tècnic, no existeixen proves de càrrec de les quals s’evidenciïn elements incriminatoris amb eficàcia per desvirtuar la presumpció d’innocència”. La fiscalia i l’acusació particular demanaven 10 anys de presó. L’acusació particular volia a més que no s’hi pogués acostar durant cinc anys després de complir condemna.

Share