Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Mor un veí de Mollet que els Mossos d'Esquadra havien abatut després de ser tirotejats

Un agent del cos va quedar ferit lleu en l’intercanvi de trets amb l’agressor.

Un home va resultar mort ahir a la tarda a la zona del Castell de l’Areny (Berguedà) després de disparar contra diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’han vist obligades a repel·lir l’agressió. En l’intercanvi de trets un agent també va resultar ferit lleu per l’impacte d’una bala. Es tracta d'Youssef Laaounide, magrebí, veí de Mollet del Vallès, de 30 anys, segons va informar ahir la Cadena Ser de Girona, segons fonts policials tenia diversos antecedents per robatori i altres delictes comuns.

L’incident es va produir en el marc d’un dispositiu de recerca de l’individu finat després que aquesta mateixa persona, la matinada anterior, hagués intentat atropellar i posteriorment hagués disparat contra els membres d’una altra patrulla de mossos que estaven fent tasques de prevenció de robatoris a prop de Ripoll.

L’agressor va ser localitzat al terme municipal de Vilada per una patrulla de paisà que formava part del dispositiu de recerca. En veure’s sorprès pels agents, l’individu els va disparar, els va sostreure el vehicle policial i va iniciar la fugida a elevada velocitat. Els agents van disparar contra les rodes del vehicle, tot i que no el van poder aturar. El fugitiu va acabar topant contra el vehicle d’una altra patrulla policial contra qui també va disparar

Els agents van repel·lir els trets i el vehicle conduit pel fugitiu va sortir de la via. A causa de la topada, un segon agent de Mossos va patir una contusió cervical.

Share