Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Una fuita d'aigua produeix l'esfondrament parcial de la calçada al carrer Montseny, de La Llagosta

La conducció afectada subministra aigua als municipis veïns de Sant Fost de Campsentelles i Martorelles.

Operaris de la companyia Aigües de Barcelona continuen treballant en la reparació d'una canonada d'aigua que s'ha trencat aquesta matinada i que ha causat l'esfondrament parcial de la calçada del carrer del Montseny, entre els carrers de Girona i Barcelona, al polígon industrial de la Llagosta. La Policia Local ha estat alertada cap a les 3.15 hores per un treballador de l'empresa Hebron a causa de la gran quantitat d'aigua que baixava pel carrer en direcció a la riera Seca.

Els agents han alertat els tècnics de la companyia concessionària del servei de subministrament d'aigua potable a la Llagosta, Sorea, i de l'empresa Aigües de Barcelona. A les 04.20 hores, els tècnics han determinat que el trencament de la canonada no afecta al municipi de la Llagosta, ja que la conducció és la que subministra aigua a Sant Fost de Campsentelles i a Martorelles.


La zona afectada ha quedat senyalitzada amb tanques i el pas de vehicles pel carrer del Montseny ha quedat restringit parcialment mentre durin els treballs de reparació de la canonada i la repavimentació de la calçada. El forat que s'ha obert al carrer fa uns 5 per 3 metres, aproximadament, i la via també pateix un aixecament parcial de la vorera. A les 8 del matí han començat els treballs per reparar la canonada, segons han confirmat fonts de la Policia Local. Els tècnics d'Aigües de Barcelona encara no tenen una previsió de quan s'acabaran les obres i es podrà restablir amb normalitat la circulació pel carrer del Montseny, de La Llagosta

Share